Poddar om barn och föräldraskap

Podcasts för tips och inspiration

Jag kan ibland söka stöd i mitt föräldraskap i poddarnas förtrollade värld. Oavsett om jag sitter på jobbet och fokuserar, är ute och promenerar eller försöker komma till ro i sängen så passar det mig nästan alltid bra med en podd. Här har jag listat några poddar om barn och föräldraskap som kanske passar när du behöver svaret på någon klurig barnfråga eller bara vill slappa med lurarna i fåtöljen.

Barnpsykologerna

Barnpsykologerna

Lars Klintwall & Liv Svirsky, två psykologer diskuterar allt som har med barn att göra och ofta med förankring i forskningens och psykologins värld.

Barnpsykologerna på Acast

Rulla vagn

Rulla vagn-podden

Evelina Åkerberg tar in expert på expert i olika ämnen. Med hjälp av dessa slår hon hål på myter och upplyser föräldrar i stort och smått.

Rulla vagn-podden på Acast

Life with kids

Life with kids

Lina, Helena och Fanny pratar om allt mellan himmel och jord så länge det är kopplat till barn och föräldraskap. De tar ofta hjälp av olika experter för att reda ut de frågor de har. En av de gästande experterna, beteendevetaren Petra Krantz Lindgren, håller jag som en av mina personliga favoriter.

Life with kids på Acast

Kära barn

Kära barn

Louise Hallin och Karolina von Heidenstam driver podden Kära barn – som blivit till en riktig långkörare. I podden har de gått igenom de flesta ämnen som du kan tänka dig gällande barn och föräldraskap. Har du något speciellt som du funderar över så kan du med stor sannolikhet hitta svaret här.

Kära barn på Podbean

Tipsa om poddar

Jag har tyvärr inte tillräckligt med tid för att kunna lyssna igenom hela den uppsjö av poddar om barn och föräldraskap som finns och som dessutom blir större för varje dag men om du har tips på en podd som du tycker att jag borde lyssna på så tar jag tacksamt emot dessa tips på kontaktlekpappa.se eller Instagram.

Relaterade inlägg