Bugaboo mugghållare – ett måste för alla lattepappor

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Babyland, Babyshop, Pinkorblue och Stor & Liten.

Bugaboo mugghållare+

Få saker är lika trevliga som att ta en promenad i solen så här på vårkanten och det blir ännu trevligare om man får med sig lite kaffe på utflykten. Jag har precis skaffat en mugghållare till vår Bugaboo-vagn och är supernöjd. Kanske är det bara nyhetens behag men jag tänker att hållaren, förutom att hantera kaffe, även kommer kunna assistera oss med andra drycker i framtiden.

Givetvis finns det andra, billigare mugghållare, än Bugaboos men jag gillade att fästet passade perfekt till handtaget på vår vagn och att det märks att den är specialgjord för vagnen. Hur som helst har jag länkat till ett par andra universalmugghållare här nedanför.

Universalmugghållare – passar de flesta barnvagnar

Littlelife Buggy mugghållare

Littlelife Buggy är en universalhållare som har ett kardborreband som går att fästa kring handtaget på barnvagnen. Det fina med kardborrebandet jämfört med andra fästen är att det är så flexibelt och går att sätta fast kring lite större saker än vad andra typer av fästen klarar av. Förutom att uppfylla sitt huvudsyfte är den alltså perfekt om man skulle behöva en extra mugghållare i båten eller på en barnstol.

Altabe mugghållare

Aktbes mugghållare är både billig och passar de flesta barnvagnar. Den har en smart klämma som går att skruva åt kring handtaget på barnvagnen så att mugghållaren sitter stadigt.

Läs om Bugaboo Ant – den perfekta barnvagnen för resan!

Relaterade inlägg