Zcooly – ett mattespel som lär dina barn räkna

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Zcooly.se.

Mattespel för barn mellan 5 och 12 år

Våra barn tycker, liksom de flesta, om att spela spel på mobiler, surfplattor och på tv:n. För att spelandet inte bara ska bli ett monotont nötande med något som inte leder till mycket mer än belöningar i spelet har vi försökt att hitta spel och appar som kan vara till hjälp i barnens lärande. Zcooly är precis ett sådant spel!

I Zcooly får barnen lösa olika matematiska problem mer eller mindre förklädda till enkla minispel. Såväl vår snart 7-åring som vår 5-åring tycker att spelet är roligt efter ett par timmars spelande, vilket inte har varit fallet med andra spel och appar för lärande.

Gratis under hela sommaren!

I vanliga fall abonnerar man på Zcooly mot en månadsavgift. Men om du registrerar ett konto nu så får du och dina barn appen under en gratis testperiod som sträcker sig över hela sommaren! Perfekt för en stunds återhämtning i skuggan mellan alla sessioner av bad och annan lek.

Klicka här för att komma till Zcooly och för att ta del av erbjudandet.

Mattespel med olika svårighetsgrader beroende på ålder

I appen går det att ställa in olika svårighetsgrader för den som spelar genom en uppskattning baserat på födelseår. En funktion som kommit väl till pass när spelets olika uppdrag har varit för enkla eller för svåra.

Skapat av erfarna pedagoger

Till skillnad från många andra spel är Zcooly skapat av erfarna pedagoger – något som borgar för tydlighet och lagom stegring i svårighetsgrad. Till exempel förklaras målet för varje nivå i såväl tal som text och vi har hittills inte upplevt att våra barn blivit frustrerade för att de inte förstår vad som ska göras.

Klicka här för att komma till Zcooly och för att ta del av erbjudandet.

Relaterade inlägg