Solglasögon till barn

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Geggamoja, Babyshop och Babyland.
  • Ray Ban – Pilot Junior
  • Svarta solglasögon från Geggamoja
  • Ki Et LA – Jokaki

Viktigt att skydda små ögon

Solglasögon är en klassisk accessoar för oss vuxna där vi i många fall lägger mycket tid och pengar på den rätta modellen. För barn är det nödvändigtvis inte lika noga med stil och märke utan snarare att få en modell som sitter skönt och att den har rätt färg.

De små ögonen behöver skyddas noga från solens starka UV-strålar. Satsa därför på solglasögon som har så bra UV-skydd samtidigt som de sitter bra.

Här kommer en lista på snygga och bra solglasögon till barn

Ray-Ban – Pilot Junior

Ray-Ban – Pilot Junior

Här är ett par riktigt snygga solglasögon från Ray-Ban. Priset är lite högre än på andra solglasögon för barn så det är kanske inget man sätter i händerna på sin vilda tvååring.

Pilot Junior hos Babyshop.se

Se alla Babyshops solglasögon

Svarta solglasögon från Geggamoja

Solglasögon från Geggamoja

Geggamoja har ett par riktigt läckra solglasögon i rockabilly-stil. Även de här solglasögonen har 100% UV-skydd. Priset på dessa glasögon är eventuellt lite aptitligare vilket gör att det inte spelar lika stor roll om ditt barn sliter och slänger mer med dem.

Svarta solglasögon hos Geggamoja

Se alla Geggamojas solglasögon

Ki ET LA – Jokaki

Ki-Et-LA Jokaki

Ki ET LA gör solglasögon med ett extra reptåligt glas och okrossbara bågar. Finns i olika modeller och storlekar. Remmen som håller dem på plats är väldigt praktisk då den gör att solglasögonen med fördel kan behållas på även vid bad och lek.

Ki ET LA hos Babyland

Se alla Babylands solglasögon

Det är inte bara ögonen som behöver skyddas från de farliga UV-strålarna utan också huden. Läs mer om det i mitt inlägg om hur du skyddar ditt barn från solen.

Relaterade inlägg