Bra armpuffar

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Stor & Liten och Babyland.

Flythjälpmedlet du inte kan vara utan

Sommaren närmar sig med stormsteg och därför är det också läge att utrusta barnen med riktigt bra flythjälpmedel. Armpuffar är en sån där pryl som är väldigt säsongsbetonad och som butikerna verkar få in ett lager av på vårkanten, som sedan inte fylls på under sommaren. Det innebär att de kan vara svåra att få tag på mitt under badsäsongen och det kan därför vara bra att införskaffa dem i god tid.

En viktig sak att tänka på när det gäller armpuffar eller andra flythjälpmedel är att barnen – även om de har puffarna på sig – aldrig ska komma utom räckhåll från dig i vattnet, för barnen kan fortfarande hamna under vattenytan. Var också extra vaksam när barnen hoppar från poolkanten eller bryggan eftersom armpuffarna då kan halka av armen om de inte är ordentligt uppblåsta.

Aquarapid

Aquaring – armpuffar från Aquarapid

Av de armpuffar som vi har testat till våra barn så är vi mest nöjda med Aquarapids Aquaring.

De finns i flera fina färger, har en innerring av skumplast, är CE-certifierade och passar barn från 6 månaders ålder och upp till att de väger 30 kg.

Aquaring hos Storochliten.se

Aquaring hos Babyland.se

Andra simhjälpmedel

När ditt barn har blivit lite större och vant sig vid vattnet så är det dags att få in den rätta positionen i vattnet för att senare kunna lära sig simma. Ett bra hjälpmedel kan då vara denna lilla hajfena.

Swimfin

Swimfin – hajfena

Då Swimfin inte behöver blåsas upp så är den är redo att spännas fast runt magen på barnet så fort ni plockar fram den. Ditt barn kommer automatiskt att hamna i en bra simposition samtidigt som hon eller han kan låtsas vara en häftig haj. 😉

Swimfin hos Storochliten.se

Swimfin hos Babyland.se

Vattenlek

Självklart så behöver barnen och kanske även de vuxna en stor fågel att flyta runt på i solen. Passar lika bra i poolen som på stranden.

Svan

Svan – uppblåsbar

Svan hos Storochliten.se

Flamingo

Flamingo – uppblåsbar

Flamingo hos Babyland.se