Bugaboo Ant – den perfekta barnvagnen för resan

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Babyshop.
  • Kompakt sittvagn för resan
  • Mångsidig med lång livslängd
  • Låg vikt
  • Vändbar sittdel
  • Fjädrande hjul
  • Bra pris

Uppdatering Sedan jag skrev det här inlägget har Babyshop tagit in och börjat sälja Bugaboo Ant och en mängd olika tillbehör till vagnen. Så kika in på Babyshop för att läsa mer om barnvagnen och dess olika tillbehör.

Sveriges mest populära barnvagn har fått ytterligare ett syskon

Bugaboos barnvagnar har så länge vi har intresserat oss för barnrelaterade produkter varit favoriter hos såväl mig och min fru som hos föräldrar i vår omgivning. Att Bugaboo ses som favoriter är inte konstigt då de hela tiden verkar komma på nya smarta lösningar samtidigt som de genomgående håller en väldigt hög kvalitetsnivå på sina produkter.

En kompakt och hopfällbar barnvagn som lämpar sig väl för resan

Det senaste tillskottet i Bugaboos sortiment är den lilla sittvagnen Ant. Bugaboo Ant är en liten och lätt barnvagn som går att fälla ihop så att den motsvarar en kabinväska i storlek. Det är med andra ord en barnvagn som passar perfekt när familjen är på resande fot. Oavsett om resan är en vardaglig bilresa eller om den består av en flygresa så är en lätt och kompakt barnvagn ett väldigt välkommet tillskott.

Mångsidig med lång livslängd

Enligt Bugaboo går det att använda barnvagnen redan från födseln och upp till att barnet väger 22 kg. Samtidigt finns det fästpunkter för ståbräda, vilket gör att vagnen också kan användas av äldre barn. Detta gör att barnvagnen i stort sett kan följa barnet så länge han eller hon vill använda vagnen och att det inte krävs någon ny vagn vartefter barnet växer.

Låg vikt gör hanteringen smidig

Den låga vikten gör att Bugaboo Ant är lätt att hantera såväl under användning som när den ska lyftas i och ur bilen eller upp och ner från flygplanets eller tågets bagagehylla.

Vändbar sittdel

Tack vare vagnens vändbara sittdel går det att välja om barnet ska få sitta i åkriktningen eller om du som förälder vill ha full koll och ögonkontakt med ditt barn. Även den här funktionen borgar för att Bugaboo Ant får en lång livslängd då min erfarenhet är att äldre barn hellre tittar på omvärlden än på oss ”mossiga” föräldrar. 😉

Fjädrade hjul – för en mjukare åktur

Att alla hjul är fjädrade gör att åkturen blir till en fröjd, inte bara för barnet utan även för dig som förälder då du ska manövrera vagnen över trottoarkanter eller stötig stenläggning.

Bugaboo Ant – ett välkommet och prisvärt tillskott i Bugaboo-familjen

Även om Bugaboos barnvagnar generellt håller en relativt hög prisnivå så känns Bugaboo Ant prisvärd med sitt cirkapris kring 5800 kronor. I dagsläget finns vagnen att köpa hos endast ett fåtal återförsäljare men kommer i och med den officiella lanseringen för Sverige, som sker i början av september, förhoppningsvis finnas att köpa på fler ställen.

Läs mer och köp Bugaboo Ant här

Relaterade inlägg