Recension: Doona+

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Jollyroom och Babyshop.

Doona+

Första gången jag såg Doona+ så tänkte jag att det där babyskyddet/vagnen ska vi ha när vi får barn. Faktum är att just då var vi gravida med vårt tredje barn och även om vi hade ett babyskydd som fungerat utmärkt till de två andra så kunde vi inte låta bli. Doona+ är hur smart som helst, stoppa ner barnet, fäll ut hjulen, rulla till bilen, fäll ihop och lyft in. Att man inte tänkt på detta tidigare när man burit runt på ett babyskydd på förskolan och i matbutiken osv.

Var kan jag köpa Doona+?

Egenskaper och funktioner

Har man inte sett hur lätt det är att fälla ut och fälla ihop Doona+ så förstår jag att man kan vara lite skeptisk. Med ett enhandsgrepp och lite finess så är vagnen ett babyskydd eller vice versa. Hjulen är integrerade och alltså ingenting som ska monteras på och av, även bältet och sufletten sitter där hela tiden. Hjulen är svängbara och i vagnläget har den en enkel broms när du vill att vagnen ska stå still. Finns i färgerna svart, grå, turkos, blå, röd, grön, beige och rosa.

Specifikationer

  • Passar barn mellan 1,8-13 kg
  • Monteras med ISOFIX-bas eller bilens bälte
  • Tvättbar klädsel
  • Fukt och värmereglerande tyg
  • Huvudstöd och spädbarnsinsats
  • Enkel att fälla ut
  • Godkänd för flygresa

Se alla färger på Doona+ och tillbehör hos Babyshop

Fördelar

👍 Vagn och babyskydd i ett
👍 Lätt att fälla ut
👍 Gott om tillbehör

Nackdelar

👎 Smuts från däcken hänger med in i bilen
👎 Dyr

Betyg

Det som inte gör att Doona+ får fem av fem i betyg är att priset är lite väl högt. Om du köper ett vanligt babyskydd och en resevagn så kan du komma billigare undan. Funktionellt sett så har du dock en fempoängare. Det enda vi har som synpunkt är att den drar in lite smuts i bilen men det känns oundvikligt. Detta babyskydd rekommenderas starkt och om kostnaden känns i överkant så kan vi säga att man får tillbaka en hel del om ni säljer den då slitaget är knappt märkbart efter cirka åtta månaders användande. Alltså fyra av fem päron till Doona+

🍐🍐🍐🍐

Video

Du kan läsa mer om Doona+ i ett tidigare inlägg som du hittar här.

Relaterade inlägg