Tips på billiga barnvagnar

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Babyland, BabyV, Babyshop, Pinkorblue och Stor och Liten.

Barnvagnar som inte gör hål i plånboken

Jag tycker inte att man ska behöva bli ruinerad för att kunna låta sitt barn sitta/sova i en barnvagn. Därför har jag listat några billiga barnvagnar.

  • Ligg-/kombi-/duovagnar
  • Sittvagnar
  • Joggingvagnar

Billiga barnvagnar – ligg-/kombi-/duovagnar

Liggvagn är lämplig för dig och ditt barn när det är litet och ligger och myser eller sover i vagnen. Här nedan listar jag några ligg-, kombi- och duovagnar.

Britax Smile 2 (duo/kombi)

Här får du både sittdel och liggdel för under 6000 kronor. Britax som är ett kvalitetsfabrikat har verkligen pressat priset och om vagnen passar era behov så tycker jag att man ska tacka och ta emot.

Silver Cross Pioneer (Duo/Kombi)

Liggdel, sittdel, åkpåse till sittdelen, mugghållare och regnskydd – allt en småbarnsförälder kan tänkas behöva när det gäller vagn. Mellan 5000-6000 kronor tycker jag är ett riktigt bra pris för allt detta. Kan man sen nöja sig med en ”annorlunda” färg så kan det finnas riktigt bra erbjudanden hos webbshoparna. I länkarna nedan hittar ni exempelvis färgen graphite/chilli till ett lägre pris än de betydligt vanligare svarta barnvagnarna.

Billiga barnvagnar – sittvagnar

En sittvagn är perfekt när ni är ute och strosar eller när ni ska ta er från punkt A till B med ditt barn som är lite större och gillar att se sig omkring. Här nedan listas några billiga sittvagnar.

Baby Jogger City Mini GT

En stabil sittvagn från Baby Jogger för under 4000 kronor. Den har fjädring i framhjulet, fempunktsbälte och massor av andra egenskaper som gör att denna vagn är mycket prisvärd.

Cybex Eezy S

Cirka 2000 kronor får man hosta upp för denna otroligt smäckra vagn. Man fäller enkelt ihop den med en hand och vagnen väger endast 5,9 kg. Se dock upp för maxvikten som är på relativt låga 17 kg. För ändamålet tycker jag att denna vagn är väldigt prisvärd.

Billiga barnvagnar – joggingvagnar

Om det är svårt att hitta tid för träning så kan det vara ett alternativ att ta med ditt barn på träningen. En joggingvagn kan vara ett bra alternativ för att kombinera dessa två världar.

Trille Jogger

Under 2000 kronor för en joggingvagn känns för mig väldigt prisvärt. Joggingvagn känns dessutom som en sak som kanske inte blir använd så mycket som man har tänkt sig i första läget och då är det ju bra att man inte lagt en förmögenhet på den. Vagnen är försedd med 16-tums lufthjul, handbroms, säkerhetslina och mycket mer.

När du ändå tänker på din och ditt barns ekonomi så kanske du är intresserad av att läsa min artikel om sparande till barn.

Relaterade inlägg