Fina gunghästar och gungdjur

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Babyland, Babyshop, Jollyroom, Stor och Liten och Åhléns.

Gunghästar, gungmammutar och gunglamm – gungdjur i olika former

Vår dotter har precis fått sitt eget rum och vi är därför i full färd med att inreda det. Bland annat har vi varit på jakt efter ett fint gungdjur som skulle passa bra till resten av inredningen. Som ni säkert vet så finns det ett helt zoo av olika gunghästar och gungdjur nu för tiden. Efter att ha betat oss igenom så gott som hela utbudet har vi lyckats hitta några favoriter.

Gungmammut – gunghäst som ser ut som en mammut

Den här fina gungmammuten från Kids Concept är nog vår absoluta favorit. Den är både otroligt fluffig och mysig samtidigt som den, med sina naturfärger, passar väldigt bra in med övrig inredning i rummet.

Ett plus är att mammuten verkar vara ganska populär, vilket gör att den finns hos flera av de större barnbutikerna på nätet.

Gungfår – gungdjur som ser ut som ett får

Det här gungfåret från Bloomingville är ytterligare en favorit. Den är inte riktigt lika fluffig som mammuten men tar, med råge, igen det med sin gullighet. Om du tror att ditt barn vill gunga på ett sött litet får är det här ett hett alternativ.

Gunglamm – gunghäst som ser ut som ett lamm

Jag vet faktiskt inte om jag faktiskt kan hålla med om att det här skulle se mer ut som ett lamm än fåret här ovanför. Oavsett vilket så tycker vi att det här naturfärgade gunglammet från Teddykompaniet är väldigt fint. Det är dessutom precis lika fluffigt och mysigt som mammuten.

Gungelefant – gunghäst som ser ut som en elefant

Avslutningsvis har vi den här fina gungelefanten från Teddykompaniet. En bonus är att elefantens öron kanske kan fungera som tömmar om barnet känner sig lite mer crazy.

Relaterade inlägg