Skridskor – perfekt julklapp till barnen

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Stor & Liten.

Julklappstips 2019 del 1

Det är inte lätt att hitta på bra julklappar till barnen. Samtidigt som man vill att barnen ska tycka att det är en rolig julklapp så vill åtminstone jag att julklappen ska kunna användas under en längre tid eller ha en viss nytta. Lego går så klart alltid hem. Legobyggande är bra både för finmotoriken och det logiska tänkandet samtidigt som det brukar vara uppskattat under en ganska lång period av barnens uppväxt.

Skridskor för barn

En annan bra sak och som vi har önskat åt barnen av deras far- och morföräldrar är skridskor. Skridskor är en så gott som perfekt julklapp. Jag är övertygad om att barnen kommer att tycka att skridskor är roligt att få samtidigt som de kommer att ha nytta av både skridskorna och kunskaperna som de för med sig under en längre tid.

CCM Super Tacks AS1 – högkvalitativa skridskor för det blivande hockeyproffset

CCM Super Tacks AS1

CCM Super Tacks är en riktig klassiker till hockeyskridsko och det av en anledning. Det här är en riktigt högkvalitativ skridsko som klarar av de påfrestningar den utsätts för under en hockeymatch eller -träning. Jag har själv haft åtminstone ett par CCM Tacks under min hockeykarriär/uppväxt och kan inte annat än rekommendera dem.

Läs mer om CCM Super Tacks AS1 här!

Justerbar skridsko från SportMe – håller jämna steg med barnens växttakt

Justerbar skridsko från SportMe

För de lite mindre barnen är den här skridskon faktiskt helt briljant. Barns fötter växer som bekant i ungefär samma takt som ogräs. Dessa skridskor klarar att hålla samma växttakt som barnens fötter i åtminstone ett par säsonger. Briljant som sagt!

Läs mer om de justerbara skridskorna här!

Förra veckan skrev jag ett inlägg om skidhjälmar för barn. Skidhjälmar uppfyller också kriteriet om att förena nytta med nöje, så det skulle också kunna vara ett bra julklappsalternativ.

Under veckorna fram till jul har jag tänkt lägga upp ytterligare några julklappstips, så titta gärna in snart igen om ni inte lyckas hitta på någon bra julklapp.

Relaterade inlägg