Klumpar i vällingen?

Twistshakes vällingflaskor är lösningen

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Apohem och Babyshop.

Har du också problem med klumpar i vällingen? Vi testade flera olika flaskor, rörde om i vällingen med gaffel och kokade den på spisen. Efter några veckors laborerande började jag fundera på om det inte fanns någon vällingflaska som gör att man slipper klumparna som fastnar i hålet i pipen. Det var då jag hittade Twistshakes vällingflaskor, vilka löste våra problem med klumpar. Man lägger i ett mixernät (samma sorts raster som finns i proteinshakers) i toppen av flaskan innan man skruvar på locket. När man sedan skakar flaskan så slår nätet sönder klumparna vilket gör att vällingen flödar utan problem.

twistshake-anti-kolik-260ml-pastell-lavendel

Twistshake Anti-kolikflaska

  • Mixernät som gör att du slipper klumpar i vällingen
  • Har en anti-kolik funktion som heter Twistflow
  • Fri från kemikalierna BPA, BPS och BPF
  • Flera olika storlekar
  • Smart behållare för pulverförvaring ingår

Du kan läsa mer om Twistshakes produkter och köpa dem hos Apohem, Apoteket och Babyshop.

Läs mer om Twistshake Anti-kolikflaska här

Till en början använde vi oss av Lantmännens välling – Little Farmer – men efter att den utgick ur deras sortiment övergick vi till Sempers välling som vi också var riktigt nöjda med. Ni kan läsa mer om Sempers olika produkter, deras innehåll och hur de framställs på Sempers hemsida.

Se upp för vällingfällan

När det gäller välling, se till att ni inte hamnar i en ”vällingfälla” där ni ger för mycket välling under natten. Du kan läsa om hur vi hamnade i den problematiken och hur vi sedan gick till väga för att få bukt med problemet i mitt inlägg om barns sömn och sömnbesvär.

Se också till att ha koll på livsmedelsverkets uppdaterade rekommendationer kring mat till spädbarn. Du kan läsa mer om de uppdaterade rekommendationerna här.

När det är dags för smakportioner så får du lite tips här i mina inlägg om den första maten och tips på innehåll i smaknappar.

Relaterade inlägg