Smarta saker för barn

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Smartasaker.se.

Prylarna du inte visste att du saknade

Som förälder så är det egentligen inte så många prylar som man måste ha. Däremot kan det finnas smarta saker som underlättar för dig i din vardag. Här kommer en lista med smarta saker som jag tycker är bra och som kanske passar just för dig i din situation som förälder.

Dream Tubes – uppblåsbara sidoskydd för säng

Dream Tubes

Dream Tubes – uppblåsbara sidoskydd till ditt barns säng. Om man växt ur sin spjälsäng men har en tendens att trilla ur sängen. Väldigt praktiskt, inte minst på resande fot.

Dream Tubes hos Smarta Saker

Regnskydd för cykelbarnstolar

Regnskydd för cykelbarnstolar

Det här regnskyddet är ett riktigt smart överdrag till cykelbarnstolen. Vi har sådana här regnskydd till båda våra cyklar och det är verkligen toppen att slippa hålla på och torka upp barnstolarna med handdukar eller liknande så fort de ska användas.

Regnskydd för cykelbarnstolar hos Smarta Saker

Aqueduck kranförlängare

Aqueduck kranförlängare

Hur många gånger har man inte fått lyfta upp barnen för att pallen inte är på plats eller man kanske inte ens har nån. Nu kan ungarna tvätta händerna själva.

Aqueduck kranförlängare hos Smarta Saker

Fly-Tot - Flygstolsdyna

Fly-Tot – Flygstolsdyna

Är det dags för en långflygning med barnen? Den här produkten gör flygsätet till en säng. Placera den bara vid benutrymmet och pumpa med den medföljande pumpen.

Fly-Tot – Flygstolsdyna hos Smarta Saker

Förvaringslåda för bilen

Förvaringslåda för bilen

Ytterligare en bra sak att ha med sig på resan. I vår bil blir det ofta riktigt rörigt och man hittar sällan den där boken som man vet ska ligga där någonstans eller vattenflaskan som förmodligen rullat in under sätet. Med en praktisk förvaringslåda får man plats med det viktigaste och tack vare att prylarna blir överskådliga blir det är lätt att se vad man faktiskt har med sig och vad man har glömt att packa med. Den fungerar givetvis lika bra i till exempel båten eller husbilen.

Förvaringslåda för bilen hos Smarta Saker

Form för popup-glass

Form för popup-glass

Det här är en glassform i silikon som är perfekt för att göra (nyttig) glass till dina barn. Jag har skrivit om den här produkten i ett tidigare inlägg. Det är bara att mixa ner vad du vill i formarna som sedan slängs in i frysen.

Form för popup-glass hos Smarta Saker

iPadhållare för bilen

iPadhållare för bilen

Det här är en smart surfplattehållare med fickor som fästs på bilstolarnas nackstöd. Även det här är en produkt som kan komma väl till pass vid långresor. Barnen slipper sitta och hålla i paddan och slipper dessutom att råka ut för en så kallad iPad-nacke.

iPadhållare med smarta fickor hos Smarta Saker

Relaterade inlägg