Cyklar, skor och bältesstolar på Lekmers vårrea

Tre vårklipp som du kan göra på rean

Igår började Lekmers vårrea där det finns en massa potentiella fynd att göra. Varför inte passa på att spara några kronor på saker som du ändå hade tänkt köpa? Här kommer några tips på saker som jag tycker kan vara relevanta att titta närmare på.

Cykel

Oavsett om det gäller en så kallad springcykel eller barnets första ”riktiga” cykel så kan det vara smart att inhandla den på rean. Även om priset på barncyklar kanske inte är så skrämmande om man jämför med vad cyklar för vuxna kan kosta så byts barncyklar ut oftare eftersom barnen växer. Detta gör att det kan kännas extra relevant att hitta en barncykel på rean.

10″ springcykel från Stoy

Stoy 10" Springcykel Vintage Svart

Den här fina springcykeln har bland annat fördelen att den har en spärr som gör att styret inte går att vrida för mycket – en väldigt smart funktion som troligtvis förhindrar en och annan vurpa.

449 kr

Till produkten hos Lekmer

Vårskor

Förra veckan skrev jag ett inlägg om vårskor och varför inte passa på att inhandla ett par nu när det ändå är rea på dem?

Supercoola skinnsneakers från Bisgaard

Bisgaard Sko Mint

Dessa sneakers i skinn ser både sköna och supercoola ut. Perfekta att plocka fram nu när vårsolen börjar torka upp marken samtidigt som skorna, tack vare att de är låga och har en platt sula, är smidiga att både leka och springa runt i. Priset kan avskräcka vid en första anblick men värt att notera är att tillverkaren Bisgaard genomgående arbetar ur ett hållbart miljöperspektiv och enbart med naturliga material.

749 kr

Till produkten hos Lekmer

Bältesstolar och bilbarnstolar

Maxi-Cosi Rock Nomad Sand

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om bältesstolen Maxi-Cosi Rodi Airprotect och i och med vårrean finns det flera bra klipp att göra på bältesstolar och bilbarnstolar från bland andra Maxi-Cosi. Just bältesstol kan verkligen vara smart att köpa på rean eftersom det är en pryl som man ändå kommer att få lägga pengar på.

Flera bra priser på Maxi-Cosi

På bilden här bredvid ser ni exempelvis babyskyddet Rock från Maxi Cosi i färgen Nomad sand, vilken är nedsatt hela 30 procent under rean.

1536 kr

Till produkten hos Lekmer

Det här var bara några av alla de potentiella klipp ni kan göra på rean. Jag brukar tänka att om jag köper saker som skor, bältesstolar och barnvagnar på rea så kan jag avsätta åtminstone en del av mellanskillnaden till sparande. Ni som har hängt med vet att mitt förra inlägg handlade om just sparande, så om ni känner er osäkra på hur ni ska förvalta alla pengar som ni sparar under rean kan ni gå in och läsa mitt föregående inlägg.

Relaterade inlägg